PRESIDENT DONALD TRUMP SIER HVA HAN VIL

Å være journalist om dagen stiller store krav til innsikt og forståelse av virkeligheten. Den kan ofte være vanskelig å få tak i, derfor produseres mye overfladisk pjatt med store bilder og få ord. Vi ser at skribentene forsøker, vrir og vrenger på sin smule innsikt og sliter med altfor tidlig politisk hjernevask. De fleste «links» i sitt syn på verden. Det rakkes ned på folk med lavere utdannelse, til tross for at de fleste forretningsfolk med stor suksess, ikke har noen utdannelse i det hele tatt.
Donald Trump er gull verd for media, han lager stadig nye bøljer. Presidenten sier ikke det media vil han skal si, og oppfører seg heller ikke slik media mener han burde. Sterke krefter har jobbet hardt for å få ham fjernet, men ukrutt forgår ikke så lett, heller ikke Donald Trump. Washington Post er på presidentjakt, de fikk Richard Nixon til å trekke seg, nå håper avisen å skape et nytt «Watergate», om de klarer å knekke Trump koden.
Så har du røverstaten Nord Korea som truer hele verden med atomkrig dersom vi ikke oppfører oss og lar bandittene få herje som de vil.
Trump tok til motmæle og det syntes media ikke var presidentmessig.
Vi vil helst tro at Kim Jung un vet han begår selvmord om han forsøker seg på noe som helst. Det beste vil være om opposisjonen i Nord Korea klarer å røre i grøten, slik at systemet begynner å undergrave seg selv fra innsiden, fordi diktaturet vil rakne før eller senere, alt slikt naturstridig vannvidd kollapser.
Tobbias