Vil han gjøre en forskjell?

Nå har Biden etablert seg i Det Hvite Hus og markert seg i media med både taler og pressekonferanse. Han er en meget vital 78 åring og har allerede gjort forandringer som forhåpentligvis vil gjøre livet bedre for amerikanere som sliter. Vaksineringen pågår for fullt i USA, men her ligger en stor utfordring i å få alle med. Den amerikanske drømmen er fremdeles bare en drøm, og det er langt frem før USA åpner opp igjen og blir slik det engang var.

Pinlige Trump

20. janaur avla Joe Biden eden som gjorde ham til USAs 46 president etter at Kamala Harris hadde sverget inn som visepresident.
Den 78 år gamle presidenten har en tøff oppgave foran seg, men Biden har tonnevis med livserfaring og har deltatt i amerikansk politikken i mer enn 50 år. Han startet i den nye jobben med en tale og deretter skrev han under på 17 presidentordre, for å komme i gang og markere forskjellen på ham selv og den forrige presidenten.
Donald Trump glimret med sitt fravær under innsettelsen, men visepresident Mike Pence og kona var til stede, sammen med presidentparene the Obamas, the Bushes og the Clintons.