Biden vaksinert

I dag ble Joe Biden vaksinert. USA`s kommende president fikk stikket i armen med hele TV verden som tilskuere. Vaksineringen gikk som en farsott på alle nyhetskanaler over hele verden. USA`s kommende president vil gjerne fremstå som et godt eksempel og anbefalte alle å vaksinere seg når sjansen nå etter hvert byr seg over hele landet.

Politikk er ikke døll når en mann ved navn Donald Trump er involvert. Presidentvalget i USA ble en thriller og mye jevnere enn noen hadde trodd på forhånd. POTUS Donald Trump og Joseph R Biden delte stemmene mellom seg og fikk omtrent halvparten hver.
En lang valgnatts ferd mot dag, førte ikke til noen avklaring. Først i dag lørdag ble det avklart at Joe Biden blir USA´s neste president, enten «The Donald» vil eller ikke.
President Donald Trump murrer og snakker om valgfusk og omtelling i enkelte stater, men bråket han kan sette i stand vil ikke føre til noe som helst annet enn bråk. 20. januar er det rett ut av Det Hvite Hus!
Nå håper mange republikkanere at Trump tar til vettet, viser storhet og ønsker Joe Biden lykke til.
Nå bør Trump sørge for at han får en verdig avgang, tross alt har han over 70 millioner tilhengere (stemmer) som det er på tide å takke.
Verden har fulgt med og det var en lettelse å få en avklaring. USA´s innflytelse i verden er enorm, uansett hvem som er president.
President (elect) Joe Biden og hans visepresident ( elect) Kamala Harris har store oppgaver å ta fatt på. De har kanskje en stor fordel, selvsagt vil de ha media på nakken, men ikke på samme måten som Donald Trump. Han har slåss mot Washington Post og New York Times i hele presidentperioden.

President Donald J. Trump, (Official White House photo by Shealah Craighead) Nå har han endelig gitt klarsignal til at overgangen kan starte. Det skal bli interessant å se hva The Donald finner på etter at han flyttet ut av Det Hvite Hus. Det er vel ingen som tror han vil friste tilværelsen som anonym x-president. Og hva med Melania, sønnene og datteren?