DET GIKK SÅ BRA SÅ!

HØYRE OG FREMSKRITTSPARTIET GJORDE ET GODT VALG
Venstre og Kristelig Folkeparti inn på Stortinget med et nødskrik

Valget avslørte at Arbeiderpartiet ikke er like populært som det engang var. Jonas Gahr Støre gikk på en ordentlig smell og mistet mange plasser på Stortinget. Kristelig Folkeparti er heller ikke på langt nær så populært som det var før i tiden og den faste menigheten har minket eller møtte ikke opp. Partiet klarte med et nødskrik å karre seg over sperregrensen. Det samme skjedde med Venstre.

Høyre og Fremskrittspartiet klarte seg bra og landet bare litt i underkant av siste valg. Senterpartiet gjorde et bra valg på grunn av spesielle saker som Andøya og ulven, men vil ikke få innflytelse, med mindre de går over til den borgerlige siden, der de vitterlig hører hjemme.
Det ser ut til at Erna Solberg fortsetter som statsminister i nye 4 år, og regjerer sammen med Fremskrittspartiet og kanskje Venstre som har antydet at de er interessert i å være med.
Hva Kristelig Folkeparti ender opp med å gjøre er ikke godt å si, men de vil neppe felle den borgerlige regjeringen, det ville i så fall være politisk selvmord. Hareide vil sikkert vært mye mer tjent med å gå inn i regjeringen, og heller svelge noen av Fremskrittspartiet sine kameler, enn å stå utenfor i 4 år til, uten å ha særlig mye han skulle ha sagt. Tross alt kom han inn på Stortinget med et nødskrik!
– Tobbias