Statoil har skiftet navn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navneskiftet er et faktum og Statoil heter ikke lenger Statoil, men Equinor.

Inspirerende pressemelding fra Equinor:

Endring har vært normalen for oss, helt fra begynnelsen. Vi har overvunnet store tekniske utfordringer, barske forhold og store havdyp. Vi har lært gjennom prøving og feiling. Det har gjort oss til et av verdens største offshoreselskap.

Nå er det igjen tid for endring. Vi vil bidra både til å produsere energien verden trenger og til effektivt å bekjempe klimaendringene. Slik vil vi være en pådriver i retning av et bærekraftig samfunn, og et energisystem i balanse. Derfor utvikler vi oss fra et olje- og gasselskap til et bredt energiselskap. Vi skal møte framtiden med optimisme. Og et nytt navn.

Equinor forteller historien om et selskap som vokser på endring, som heier på mangfold, som tiltrekker seg de fremste talentene, og som har innovasjon i sentrum. Equinor står for likeverd og likevekt. Det sier noe om hvordan vi forholder oss til mennesker; miljøet; energi; framtiden. Det favner hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvor vi skal.

Nordstjernen, kompasset vårt, minner oss om at vi er på reise. At vi aldri godtar «godt nok.» At vi stadig er på søken etter noe bedre.

Vi er Equinor.