Herlig litterær attraksjon i sentrum…

BLIR IKKE BEDRE ENN DETTE!

Du får en spesiell følelse, når du kommer inn døra til denne prosaiske attraksjonen. Mye engelsk, litt gammelt, noe nytt. Kan dette gå bra da?   

Midt i hjertet av Haugesund ligger «Den lille bokbutikken», et heftig konsept, der bøker på engelsk fyller hyllene og salget går som varmt hvetebrød. Bokhandelen holder til opp trappa, mens første etasje bugner av klær i alle varianter.
Den Lille Bokbutikken åpnet høsten 2019 og har er et stort utvalg i engelske bøker både for store og små. Du finner alt fra flotte innbundet klassikere, nyutgivelser, pocket, tegneserier og barnebøker, i tillegg til plakater, kort, barne-interiør, leker og kosedyr. De har også forskjellig finesser fra Harry Potter som er veldig populært.
Finner du ikke boken du leter etter, sjekker de opp om det er mulig å får tak i den hos butikkens engelske bokforlag.
Lokalet er utstyrt med to gode skinnstoler du kan synke ned i og nyte atmosfæren i denne bokbutikken du sannsynligvis aldri har sett maken til.
Rune som driver bokbutikken er alltid glad for en bokprat og kommer gjerne med anbefalinger. Hunden Edward tusler også rundt i lokalet som «bokvokter» og smiler på hundevis til alle kundene som gir den oppmerksomhet. 
Vi anbefaler på det varmeste et besøk i Haugesunds mest eksotiske lille bok univers og lover en rik og herlig opplevelse for alle dine litterære sanser.
G.K.