NETTKLIPP

MANDAGS VG: TRUMPS ADVOKATER KALLER RIKSRETTSSAKEN EN PARODI

Donald Trump har «absolutt ikke gjort noe galt», fastholder den amerikanske presidentens team av advokater, som kaller riksrettssaken mot ham en parodi.

I et foreløpig forsvarsskrift omtaler Trumps advokater riksrettsprosessen mot presidenten som «en farlig forvrengning av grunnloven» og hevder at anklagene mot ham er «skrøpelig» forankret.

Surnadal lever opp til stedsnavnet!

VG: Øye skule i Surnadal har bestemt seg for å droppe «Deilig er jorden» på skoleavslutningen fredag fordi ledelsen mener teksten er forkynnende.

Jule en jule to juletre

KLIPP FRA VG:
– Det blir juletremangel i Europa de neste årene, så jeg er ganske sikker på at vi har sett bunnen på juletreprisene, sier Mikal Hetland, som er bonde og juletreprodusent i Rogaland.

Han er også daglig leder i Norsk Juletreservice, som er et engros-selskap for juletrær. Selskapet er heleid av norske juletreprodusenter fra Vestfold til Hardanger.

Hetland anslår at prisen for en edelgran som selges direkte til en kunde stort sett ligger mellom 250 og 350 kroner per meter.

Kan det være noe i det?

SURT Å VÆRE DONALD TRUMP OG BORIS JOHNSON HATER OM DAGEN
Av David Aukefor  (VG redigert)

Må være ufattelig surt å være Trump-hater og Boris Johnson-hater om dagen. Men TENK: De neste 5 årene må dere leve med at Trump fortsatt bare blir sittende og at Boris tar Storbritannia ut av eu’s kvelende jerngrep! Imens vrir bjellesauene de venstrevridde norske journalistene seg godt etterfulgt av sin trofaste følgerskare som er med i saueflokken – en skare som har vært helt forbausende stille etter Boris Johnson’s knusende seier i går! Sangen sier: Oh, it’s fun to be a nissemann. Men det er på langt nær like morro om dagen – og i ÅREVIS framover – å måtte synge sangen: Oh, it’s tough to be a venstrevridd…..